6 raseduse ajal kasulikku äppi

Raseduse ajal tähendab iga uus nädal muutust kehas ning beebi arengus. Palju on kättesaadaval erinevat informatsiooni ja abimaterjale, samas võib vahel olla keeruline orienteeruda selles infotulvas.

Siin on kuus erinevat rakendust, millest on raseduse ajal abi või muudavad ootusaja põnevamaks:

  1. Rasedus

Esimene eestikeelne äpp, mis võimaldab jälgida raseduse kulgu, sisestada terviseandmeid ning annab teavet sünnituse kohta. Samuti on lihtne märkida üles märkmeid, mida näiteks järgmisel ämmaemandavisiidil arutada

Pluss: erinevad kalkulaatorid, näiteks saab arvutada sünnituspuhukusele jäämise aja.

iOS

Android

  1. Pregnancy+

Äpp võimaldab jälgida raseduse kulgu - iganädalased kokkuvõtted loote arenguetappide kohta ja millised muutused on toimumas naise kehas. Võimalus vaadata lapse suurusele vastavaid 2D ja 3D ultrahelipilte ning saab ka luua oma personaalse galerii vastavalt raseduse arengule. Päevased artiklid annavad ülevaate kasulikest toitainetest, soovituslikest treeningharjutustest kuni nõuanneteni, kuidas tulla toime rasedusaegse ärevusega.

Pluss: iganädalases kokkuvõttes on tähelepanu pööratud ka partnerile ja mitmike rasedust puudutavale informatsioonile

iOS

Android

  1. Instagram

Instagram, kui rakendus, vaevalt ise suurt sissejuhatust vajab. Võimalus leida palju inspiratsiooni alates riietusest kuni lapsetoa sisekujunduseni.

Pluss: palju tasuta treeningvideoid, mis on leitavad kasutades otsingus näiteks #pregnancyworkout

iOS

Android

  1. Kegel Trainer

Vaagnapõhjalihaste treenimine on raseduse ajal päevakorras ning aitab kaasa ka sünnitusjärgsele taastumisele. Äpp pakub erinevaid sessioone alustades 30 sekundist lõpetades 3-minutilistega.

Pluss: kujundus on diskreetne ning võimaldab seda kasutada olenemata kohast ja ajast.

iOS

Android

  1. MyWater

Vee joomine on tähtis ning selle vajalikkus tõuseb eriti raseduse ajal. Rakendus aitab järge pidada, kui palju oled päevas vett tarbinud ning vajadusel saadab meeldetuletusi.

Pluss: saab lisada ka teisi päeva jooksul tarbitud vedelikke, näiteks kohv.

iOS

  1. Baby Story - Pics Editor

Aitab visualiseerida raseduse ja hiljem beebi arengut. Suur valik erinevaid filtreid, pilte ja fonte, millega fotosid põnevamaks muuta ja ainulaadseid mälestusi luua.

Pluss: võimalus kasutada varem tehtud pilte või pildistada kohe äppist.

iOS